Taklampa

Jo du använder dig av Cablecups produkter hos oss på Takkoppen. Jag skall försöka visa hur du bygger din egen designade taklampa. Först tar du och väljer den takkopp du tycker passar, det kan vara Trio eller Quattro. Matcha det med ett upphäng som faller dig i smaken. Det som jag gillar är Cablecup Cloud eftersom jag kan sätta både ”nakna” ljuskällor och även takskärmar på upphänget utan att plocka ner lampan. Och det bästa av allt, det är alltid snyggt oavsett så det inte sitter några skärmringar på lamphållaren som det gör på standard lamphållare.

Förbered dig

Börja med att lägga upp alla delarna till lampan plus tång och skruvmejslar.

Koppla med Cablecup Quattro

Kapa sedan kablarna till upphängena 3-4 decimeter längre än vad du önskar.Koppla sedan ihop kablarna i den medföljande sockerbiten där du tvinnar blått och brunt var för sig. Koppla även in strömkabeln för strömmatningen.

Justera höjd

Sätt upp lampan i taket och justera höjden på upphängena.

Cablecup Quattro

Snurra sedan in den överblivna kabeln runt takkroken och vräng sedan din Cablecup så att den sitter mot taket, ingen glipa.

Cablecup Cloud LED 1255mm

Bestycka sedan din taklampa med vackre dekorationsljuskällor eller takskärmar.

Taklampan Cloud

Klar!

Denna lampa finns att köpa på Takkoppen, klicka här.