Ok eller Perfekt

Är det Ok eller Perfekt du vill ha det hemma?

Skulle jag gissa så är svaret perfekt.

Med takkoppen Cablecup får du alltid det perfekt i taket. Tänk att du köpt en ny snygg taklampa till ditt hem och takkoppen inte sitter tätt mot taket. Det som är pricken över iét blir inte bra. Det är något som både du och alla andra ser då ögat ser när något inte stämmer.

Cablecup är en Svenska uppfinning som hjälper dig. Det är alltid tråkigt när allt är perfekt utan att takkoppen ser bra ut. Du kan tänka dig själv att du lägger mycket pengar på möbler och inredning men med en liten slant blir allt kanon.

Kolla in hela vårt sortiment på Cablecup.

Hur bygger du din taklampa?

Taklampa

Jo du använder dig av Cablecups produkter hos oss på Takkoppen. Jag skall försöka visa hur du bygger din egen designade taklampa. Först tar du och väljer den takkopp du tycker passar, det kan vara Trio eller Quattro. Matcha det med ett upphäng som faller dig i smaken. Det som jag gillar är Cablecup Cloud eftersom jag kan sätta både ”nakna” ljuskällor och även takskärmar på upphänget utan att plocka ner lampan. Och det bästa av allt, det är alltid snyggt oavsett så det inte sitter några skärmringar på lamphållaren som det gör på standard lamphållare.

Förbered dig

Börja med att lägga upp alla delarna till lampan plus tång och skruvmejslar.

Koppla med Cablecup Quattro

Kapa sedan kablarna till upphängena 3-4 decimeter längre än vad du önskar.Koppla sedan ihop kablarna i den medföljande sockerbiten där du tvinnar blått och brunt var för sig. Koppla även in strömkabeln för strömmatningen.

Justera höjd

Sätt upp lampan i taket och justera höjden på upphängena.

Cablecup Quattro

Snurra sedan in den överblivna kabeln runt takkroken och vräng sedan din Cablecup så att den sitter mot taket, ingen glipa.

Cablecup Cloud LED 1255mm

Bestycka sedan din taklampa med vackre dekorationsljuskällor eller takskärmar.

Taklampan Cloud

Klar!

Denna lampa finns att köpa på Takkoppen, klicka här.

Blindkopp

Blindkoppen Hide från Cablecup.

Har du fula uttag i taket som du vill dölja med en blindkopp. Använd dig då av Cablecup Hide som finns i färgerna vit och svart. Du kan montera dem både på krokar och på lösa kablar som hänger ner från taket. Du vränger takkoppen och fäster den på kroken eller på kablarna. Sedan vränger du tillbaka den till sitt ursprungsläge och den trycks då upp mot taket. Med Cablecupp Hide blir det alltid perfekt resultat, inte “bara” ok. Du kan läsa mer om blindkopparna Hide från Cablecup genom att surfa in på www.takkoppen.se.

Cablecup Hide Takkontakt.

Dölj ett sådant uttag med Cablecup Hide.

Cablecup Blindkopp

Resultatet du får med blindkoppen Hide. Snyggt och perfekt.

Cloud Complete med Cablecup Takkopp

Cloud Lampupphäng Complete Från Cablecup

Lampupphänget Cloud från Cablecup har en mjuk och följsam design där känslan med en ljuskälla blir att det är tre kulor. Cloud har silicon kable som är tre meter som självklart går att korta.

cloud-complete-svart

Med Cloud Complete ingår det en Cablecup och i detta paket en svart Cablecup vilket är pricken över allt och finessen med takkoppen är perfekt. Montera en snygg lampa till upphänget och din taklampa är komplett.

Klicka på länken här och du kommer direkt till taklampan.

Loop Complete med Cablecup Tackkopp

Takupphänget Loop med Cablecup Takkopp

Nu har den nya kartongen äntligen kommit från Cablecup och den ser riktigt bra ut. Men inte lika bra ut som produkten som ligger i förpackningen.

ladaloop

Det bästa med detta lampupphäng är att du snabbt, lätt och snyggt kan höja och sänka din taklampa genom att föra kabeln som en ögla genom takupphängets ögla och du får lampan både personlig och i rätt höjd :-).Självklart följer den designprisade takkoppen med i paketet vilket gör lampan komplett.
Du hittar lampan här.

När du beställer lampan från Takkoppen har du också möjlighet att beställa den i önskad höjd som vi fixar till för dig. Skulle du också vilja styra din fina taklampa med en Smartphone lägger du även till Cablecup Atmos, läs mer om Cablecup Atmos här.

Takkoppen har nu startat sin resa

Äntligen måste jag säga, nu har jag släppt min hemsida takkoppen.se vilket jag tycker ska bli båda roligt och spännande. Jag kommer under vintern bygga upp ett bredare sortiment och mer valmöjligheter för er att kunna designa en egen taklampa med hjälp av våra produkter. Kolla gärna runt på min hemsida www.takkoppen.se och kom med feedback, jag är beroende av dig och dina åsikter.

Trevlig Söndag
Anders