Cablecups Sortiment

Här under finner ni Cablecups sortiment på deras takkoppar. Modellerna vi säljer är Classic, Mini, Trio, Quattro och Hide. Modellerna finns i olika färger. Är du intresserad av lampupphäng klickar du här eller om du vill lyxa till det med Cablecup Atmos klickar du här.

Cablecups Historia

Historien bakom Cablecup startade i ett nyrenoverat kök med en designtaklampa som var noga utvalt för att kunna passa inredningen. Men när lampan skulle hängas upp blev det inte perfekt. Takkoppen var för liten för att den överblivna kabeln skulle få plats och takkoppen hängde snett. Känner du igen det?

Efter att killarna Jonas Forsman och Lars Wettre gjort en marknadsundersökning kom de fram till att det så likadant ut hemma hos de flesta. Leverantörer på taklampor vill pressa priserna genom att köpa billiga komponenter till sina armaturer. När du hänger upp en taklampa i en takkrok sitter takkoppen fast på kabeln. Du justerar takkoppen genom att dra den upp på kabeln och den skall sedan skruvas fast på en hal strömkabel vilket resulterar i att den glider ner och skapar ett mellanrum mellan tak och takkopp. Jonas och Lars bestämde sig för att göra något åt problemet  och där föddes iden med den vrängbara takkoppen Cablecup.

2010 lanserades Cablecup med en patenterad funktion som gör alla taklampor perfekta. Cablecup säljs idag över hela världen med fantastiskt resultat. Även lamptillverkare har valt att skicka med Cablecup takkoppar till deras armaturer då det  förstått mervärdet med denna uppfinning vilket är ett bevis på takkoppens fantastiska funktion

Sedan starten 2010 har Cablecup vunnit många fantastiska priser. 2010 vann de priset årets sak på butikskedjan Designtorget. De har vunnit Sweden Design Award och det internationella design priset Red Dot Design Award vilket borgar för en snygg design och kvalité.

2016 tog Cablecup ett steg ut och lanserade tre olika typer av lampupphäng som är nya smarta lampor. De tre modellerna Cloud, Cylinder och Loop är inte bara ett upphäng utan har en snygg design samt funktioner vilket utmärker dem mot standard upphäng på marknaden. Cablecups tanke bakom alla deras produkter är att vara annorlunda på ett bra sätt.

Jag som jobbar med Takkoppen är väldigt stolt att få jobba med dessa produkter och kommer göra allt för att det skall vara perfekt hemma hos dig, inte endast ok.