BLINDKOPP

När du behöver dölja något fult montera Cablecups Blindkopp.

CABLECUP HIDE, VÄRLDENS BÄSTA BLINDKOPP

Har du problem med att få blindkåpor att sitta tätt mot taket?
Svaret är CableCup Hide är världen bästa täckkåpa. Blindkopp, täckkopp eller täckkåpa det finns många namn men det enda du behöver komma ihåg är CableCup Hide, världens smartaste täckkopp.

Täckkåpan Hide från Cablecup är en Svensk innovation som hjälper alla inrednings intresserade att få bort fula takkontakter och kablar som sticker ut från taket. Nu när den uppdatera modellen av Cablecup Hide kommit kan du hänga takkoppen på både takkrok och på sladdar som sticker ner från taket. Du monterar Hide genom att vränga takkoppen, sätt fast koppen på krok eller på sladdarna och vräng tillbaka koppen till sitt originalläge. Du har nu täckt ett något fullt i taket med en Svensk uppfinning.

Sortimentet av Cablecups Blindkopp

Idag finns det två färger av Cablecup Hide. Den vita försvinner på ett vitt tak. Den svarta markerar på ett coolt sätt och blir en häftig inredningsdetalj.

Dölj det du inte vill visa

Bilderna visar sådant som du kan dölja med Cablecup Hide. Det är alltid det första du ser när du kommer in i ett rum då det avviker. Dölj det och du och dina gäster kommer se det du har inrett i ditt hem. Vi på Takkoppen hjälper gärna till om det är något du undrar. Kontakta oss genom att maila oss eller ring oss.

 

Snyggt resultat direkt

Med Cablecup Hide blir resultat perfekt direkt och inte ”bara” ok. Det finns ingen anledning att vänta med det bästa resultat då produkten redan finns. Som du kan se på bilderna är blindkoppen flexibel. Montering på takkrok eller lösa kablar är inga problem. Det som tar längst tid med monteringen är att plocka fram och tillbaka stolen du skall stå på.

Blindkopp från Cableup