Lampsockel

Med lampsockel kan du enkelt koppla in din favorit kabeln du vill ha för att få lampan att smälta in i ditt rum. Om du känner dig osäker just med att koppla in lampsladdar i din lampsockel du önskar har vi på Takkoppen.se Cablecups lampsocklar. Du kan köpa dem både med och utan Cablecup takkoppar i matchande färger.

Lampsockel Cloud | Takkoppen

Lampsocklar från Cablecup

Cablecup har tre olika varianter av lampsocklar Cloud, Cylinder och Loop. Alla har sina egna personligheter och användningsområden.

Cablecup Cloud

Lampsockel Cloud har en rund och smidig design och med en ”naken” ljuskälla ser den ut som en snögubbe. Det som utmärker Cloud mot sina Cablecupkompisar är att du kan dra upp gummit runt lampsockeln. Trä sedan in plast sockeln i en taklampskärm och sedan gummi delen och du har nu fått upp en takskärm utan att plocka ner lampupphänget från taket.

Cablecup Loop

Lampsockel Loop är den moderna hissupphänget där du slår en ”loop” på kabeln i den lilla öglan. Hu större du gör öglan desto högre upp kommer lampan. Din lampa blir helt unik och ger ditt rum en fantastisk karaktär.

Cablecup Cylinder

Lampsockel Cylinder är den stillfulla och stilrena lampsockeln som ger ett sobert intryck i ditt rum. Häng tre i rad över en köksö, bardisk eller ett matsalsbord. Bestycka Cyllinder med snygga lampor som ger dig en helhet till ditt rum.

Lampsockel Cloud | Takkoppen

Idéer på lampsocklar

Alla lampsocklar har storleken E27 vilken är en av de två vanligaste storlekarna på socklar. Häng upp taklamporna i rad över ett matsalsbord, barbord eller köks ö. Häng dem ihop med Cablecup Trio eller Cablecup Quattro och häng dem över ett runt matsalsbord eller varför inte om du har en trapp med högt tak. Kombinera lampsocklarna i olika höjder och varför inte i olika former och färger. Eller varför inte skoja till det och tillverka en egen bordslampa som bilden.